FAQ

Certificeringen

Kan ik met hello energy voldoen aan BREEAM eisen?

Ja, met het hello energy + show pakket scoor je punten op BREEAM. Zoals bij BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie BRL 2014. Je krijgt credits voor het publiceren van gebouwinformatie en duurzaamheid (MAN 9) en voor een dynamisch reizigersinformatiesysteem (TRA7).

Voor bestaande bouw krijg je voor BREEAM in-use BRL 2014 punten voor de communicatie over milieu en duurzaamheid naar gebruikers en bezoekers (MAN9) en op het tonen van actuele vervoersinformatie (TRA7).

Data

Welke datakoppelingen zijn er mogelijk? 

hello energy werkt met een groot aantal standaard datakoppelingen, die je zo kan gebruiken. Er zijn API-koppelingen met hoofdmeters, submeters, gebouw beheersystemen, gateways en LoRa. We koppelen meters voor onder meer elektriciteit, zon, wind, laadpalen, batterijen, gas, warmte, koude, water en sensoren voor binnenklimaat, fijnstof, VOC’s, aanwezigheid. Zit de door jou gewenste datakoppeling er niet bij? Bel of mail ons.

Hoe komt hello energy aan data van energieleveranciers en providers?

hello energy visualiseert data van energie, water, binnenklimaat en aanwezigheid. Alle data wordt door klanten expliciet beschikbaar gesteld om te gebruiken binnen de applicatie. De data komt van hoofdmeters, via een meetbedrijf of de netbeheerder, van submeters via gebouw beheersystemen, gateways, GMS routers of van sensoren (Internet of Things) via verschillende  protocollen.

Hoe gaat hello energy om met data?

hello energy verzamelt data over energie en duurzaamheid. Wij gebruiken deze data om jou een interessant product te leveren. We bewaren deze gegevens zolang je ons verzoekt onze diensten te leveren. Zie hier voor meer informatie.

Ik heb geen slimme meters, wat nu?

Onderdeel van alle hello energy pakketten is het slim maken van de elektriciteitsmeter. Het slim maken van de gasmeter is op aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van het soort meter. Vraag ons om meer informatie

Privacy

Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Alle gegevens die aan hello energy worden verstrekt, behandelen we met de grootst mogelijke zorg en in lijn met geldende Europese (EU) en nationale regelgeving. hello energy besteedt veel aandacht aan het opstellen van duidelijke documentatie, waarin rechten en verplichtingen over en weer zijn vastgelegd. In onze contractdocumentatie is de verwerkersovereenkomst opgenomen, waarin staat aangegeven welke gegevensverwerkingen specifiek plaatsvinden. De klant wordt in relatie tot de persoonsgegevens van gebruikers aangemerkt als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de wet. Het is daarom van groot belang om deze documentatie zorgvuldig te bestuderen. Voor hier voor meer info.

Producten en diensten

Hoe en wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

Abonnementen op hello energy zijn maandelijks opzegbaar door het sturen van een brief of email (goodbye@hello-energy.com). Voor diensten waarvoor een vaste looptijd is afgesproken geldt dat deze dienst tegen het einde van de looptijd opzegbaar is, met een maand opzegtermijn.

Op welke schermen kan ik hello energy laten zien? 

hello energy kan feeds sturen naar alle soorten apparatuur, zoals TV-schermen, tablets, laptops en smartphones. Kijk hier naar onze pakketten.

Welke extra producten en diensten zijn er?

hello energy biedt een compleet pakket aan  producten en diensten, waarmee we onze klanten kunnen ontzorgen. Deze producten en diensten zijn bijvoorbeeld: narrowcasting, sub-bemetering, binnenklimaat sensoren, API-koppelingen en (groene) energie-inkoop.

Welke pakketten zijn er?

hello energy is een online applicatie met een abonnement. We noemen het Software as a Service (SaaS).

We bieden verschillende pakketten, waarbij de hello energy software wordt gecombineerd met andere producten en diensten, zoals TV-schermen en datakoppelingen.  Kijk hier voor het actuele het aanbod aan pakketten.

Hoe kan ik het abonnement opzeggen?

Bij het welkomstpakket zit een abonnement voor een jaar. Na dit jaar is het abonnement per maand opzegbaar. Stuur hiervoor een mail naar hello@hello-energy.com.

Ik heb al een TV-scherm, kan ik dit gebruiken?

Ja, dat kan, dit is een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op.

Voordelen

Welke voordelen levert hello energy mij op?

Met een hello energy zorg je voor branding van je eigen organisatie richting je medewerkers en bezoekers. Je laat hiermee zien dat je bewust en transparant bezigt bent met energie en duurzaamheid. Je creëert bewustwording en kan mensen activeren om ook mee te doen.

something to ask?

send us an email

schedule a phonecall

say hello to your energy today!

Leave your email or schedule a phone call and we’ll get back to you to discuss the best solution for your building.

hello energy gebruikt de informatie die je geeft op dit formulier om in contact met jou te komen.
Bij het aanvinken, geef je ons toestemming om dit te doen. Je gaat hierbij akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

1 of meer velden zijn fout!

Schedule a phone call leave your email
hello energy is a registered trademark.