Het nut van samenwerken: Wouter Truffino over PropTech

29 april 2019

learn more

Het belang van duurzaamheid in zorgvastgoed

1 april 2019

Nederland vergrijst. Dus de vraag naar zorg en zorgvastgoed stijgt. Net als de budget- en personeelskosten. Zorginstellingen vinden duurzaamheid belangrijk, maar hebben ook veel andere dingen aan hun hoofd. Hoe blijven deze panden toch duurzaam? Marco Mosselman is fondsmanager van het Achmea Dutch Health Care Property Fund, één van de sectorale vastgoedfondsen van Syntrus Achmea en weet als geen ander hoe belangrijk het is om toch in te zetten op duurzaamheid in zorgvastgoed.

learn more

Referentie: RoyalHaskoningDHV

5 maart 2019

In het Living Lab laat Royal Haskoning innovaties voor kantoren zien. hello energy is aanwezig met een enorme smart wall én een touch screen voor visualisatie en interactie. Met animaties over de duurzame kenmerken van het gebouw, specifieke energie-informatie, binnenklimaatresultaten en bezettingsgraaddata. 

learn more

Referentie: Gemeente Rotterdam

25 maart 2019

Dit sociale werkbedrijf van de gemeente Rotterdam is superduurzaam. Hier visualiseert hello energy het energieverbruik, het rendement van de zonnepanelen, gepersonaliseerde duurzaamheidstips, OV-informatie en duurzaamheidsinformatie van het gebouw. Online inzichtelijk voor de beheerders, in de lobby inzichtelijk voor de bezoekers. Zo weet iedereen hoe duurzaam het Robedrijf is! 

learn more

Referentie: Syntrus Achmea

5 maart 2019

Je loopt de hal in en ziet meteen hoe het staat met de opbrengst van de zonnepanelen, de vertrektijden van de bus én dat er vrijdagmiddag een VVEborrel is. Hoe handig is dat? Samen met Syntrus Achmea ontwikkelden we voor gebouwen als Willemspoort dashboardschermen. De beleving van bewoners en bezoekers van het gebouw versterkt waar je bij staat! 

learn more

say hello to your energy today!

Leave your email or schedule a phone call and we’ll get back to you to discuss the best solution for your building.

hello energy gebruikt de informatie die je geeft op dit formulier om in contact met jou te komen.
Bij het aanvinken, geef je ons toestemming om dit te doen. Je gaat hierbij akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

1 of meer velden zijn fout!

Schedule a phone call leave your email
hello energy is a registered trademark.