Wij zijn de meest veelbelovende proptech startup!

23 juni 2018

lees verder

“Gezonde en groene gebouwen gaan absoluut hand in hand.”

4 maart 2019

We spenderen meer dan negentig procent van ons leven in bebouwde omgevingen. Helaas zijn veel van deze bebouwde omgevingen niet goed voor de natuur én niet goed voor onze gezondheid. Sterker nog, de lucht in je kantoor kan wel tot vijf keer meer vervuild zijn dan de buitenlucht! Dit komt onder andere door gebrek aan ventilatie en het toepassen van slechte materialen met vluchtige organische stoffen. Het is daarom in vastgoed belangrijk te kijken naar wat gebouwen doen voor zowel de planeet als de gebruikers ervan.

learn more

Wat is WELL? Een interview met expert Timo van Vliet

30 januari 2019

Gebouwen hebben een enorme invloed op de gezondheid van de mensen erin. Als iemand dat weet, is het Timo van Vliet wel. Hij is WELL-expert (“Accredited Professional”), WELL-inspirator en technisch consultant bij M3E. Tweeënhalf jaar geleden werd Timo Accredited Professional. Hij registreerde het eerste gebouw van Nederland voor WELL. Ook is hij sinds enkele maanden lid van de WELL Faculty. Leden daarvan spelen een belangrijke rol in het verspreiden van kennis. Ze spreken op seminars en instrueren de juiste mensen in bedrijven.

learn more

Van BREEAM tot kennisplatform: tien jaar Dutch Green Building Council

18 februari 2019

In 2018 vierde de Dutch Green Building Council (DGBC) haar tienjarige jubileum. Een uitgelezen kans om eens in het diepe te springen en te praten over hun rol in de Nederlandse vastgoedverduurzaming. Ik sprak Marieke Olsthoorn, verantwoordelijk voor strategie, ontwikkeling en uitvoering van het PR en Communicatiebeleid en het brein achter de succesvolle Dutch Green Building Week.

learn more

Energie in 2019

19 december 2018

Het was dit jaar best even schrikken als je een energiecontract wilde afsluiten. Jaren waren we gewend aan lage tarieven, maar in 2018 stegen ze flink. Dat kwam onder andere omdat de vraag naar CO2-emissierechten enorm toenam.

learn more

say hello to your energy today!

Leave your email or schedule a phone call and we’ll get back to you to discuss the best solution for your building.

hello energy gebruikt de informatie die je geeft op dit formulier om in contact met jou te komen.
Bij het aanvinken, geef je ons toestemming om dit te doen. Je gaat hierbij akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

1 of meer velden zijn fout!

Schedule a phone call leave your email
hello energy is a registered trademark.