Blog

Responsible property management toolkit voor asset, property en facility managers

Property management toolkit

Deze maand werd de Responsible Property Management Toolkit gelanceerd. Het is een uitgebreide gids over verantwoord vastgoedbeheer voor asset, property en facility managers. De toolkit is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Better Buildings Partnership & Managing Agents Partnership.

Meer skills nodig in vastgoed
Het managen van commercieel vastgoed speelt een sleuttelrol in de duurzame ambities van gebouweigenaren en huurders. Het vertalen van die ambities naar concrete acties op portfolio, fonds en gebouwniveau vraagt een bepaalde skillset en kennis van asset, property en facility managers.

Samenwerking helps stakeholders met best practices
The Responsible Property Management Tool kit is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen the Better Buildings Partnership en the Managing Agents Partnership. Uitgangspunt is om deze stakeholders in verschillende rollen te helpen begrijpen welke best practices er zijn in verantwoord en duurzaam property management en hoe ze die kennis zelf kunnen toepassen.

Bron van kennis van 15 leidende vastgoedbedrijven uit de UK
Meer dan 30 duurzame vastgoedexperts uit 15 leidende vastgoedbedrijven in UK deelden hun inzichten voor de toolkit. De Toolkit biedt 60 verschillende richtlijnen over 13 duurzaamheidsonderwerpen. Middels praktische checklists en ‘how-to’s’ worden de lezers op weg geholpen over onderwerpen als milieu, sociale impact en welzijn. De toolkit helpt ook om managementprocessen op het niveau van bedrijf, portfolio en individuele gebouwen aan te pakken.

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog
Building heroes

August 9, 2022

Vancouver Convention Centre West | Vancouver, Canada

In the military, “got your six” means “I’ve got your back.” This building takes care of its veteran tenants as much as it cares for the environment
Blog
Building heroes

July 26, 2022

The Six | LA, USA

In the military, “got your six” means “I’ve got your back.” This building takes care of its veteran tenants as much as it cares for the environment
Blog
Building heroes

July 13, 2022

Zero Carbon Building (ZCB) | Hong Kong, China

Hong Kong’s first zero carbon building is a masterful illustration of Asia’s efforts to secure the future!

You may also like...