News

Responsible property management toolkit voor asset, property en facility managers

Property management toolkit

Deze maand werd de Responsible Property Management Toolkit gelanceerd. Het is een uitgebreide gids over verantwoord vastgoedbeheer voor asset, property en facility managers. De toolkit is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Better Buildings Partnership & Managing Agents Partnership.

Meer skills nodig in vastgoed
Het managen van commercieel vastgoed speelt een sleuttelrol in de duurzame ambities van gebouweigenaren en huurders. Het vertalen van die ambities naar concrete acties op portfolio, fonds en gebouwniveau vraagt een bepaalde skillset en kennis van asset, property en facility managers.

Samenwerking helps stakeholders met best practices
The Responsible Property Management Tool kit is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen the Better Buildings Partnership en the Managing Agents Partnership. Uitgangspunt is om deze stakeholders in verschillende rollen te helpen begrijpen welke best practices er zijn in verantwoord en duurzaam property management en hoe ze die kennis zelf kunnen toepassen.

Bron van kennis van 15 leidende vastgoedbedrijven uit de UK
Meer dan 30 duurzame vastgoedexperts uit 15 leidende vastgoedbedrijven in UK deelden hun inzichten voor de toolkit. De Toolkit biedt 60 verschillende richtlijnen over 13 duurzaamheidsonderwerpen. Middels praktische checklists en ‘how-to’s’ worden de lezers op weg geholpen over onderwerpen als milieu, sociale impact en welzijn. De toolkit helpt ook om managementprocessen op het niveau van bedrijf, portfolio en individuele gebouwen aan te pakken.

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

News

February 22, 2022

Boardrooms holding back progress towards ESG leadership, survey finds

A survey says 4 in 10 in senior managemers don't get the support they would like from their boardrooms to take on ESG challenges.
News

January 31, 2022

New book ‘The Nowhere Office’ questions traditions pillars of work

In The Nowhere Office, Julia Hobsbawm says that in a post-pandemic working life, fixed time and place will no longer be the defining pillars for office workers.
News

January 17, 2022

Offices in Netherlands not on track for sustainability goals of 2023

Four in ten Dutch offices do not yet have an energy label C or higher, as is required by law next year.

You may also like...