scoor hoger

op BREEAM

& toon je score

met hello energy!

 

 

 

Wil je je pand verduurzamen? Zou je graag hoger scoren tijdens je BREEAM-assessment? hello energy helpt je graag. hello energy verzamelt, analyseert en visualiseert je energiedata. Zo krijg je inzicht in je energieverbruik. En die goede duurzaamheidsprestaties deel je gemakkelijk met de gebruikers van je pand.

Wat is BREEAM?

 

BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is in Nederland hét keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie.

Wat is hello energy?

 

Wat leveren onze investeringen op? Hoe communiceren wij met de bezoekers en gebruikers? Zorgen we er met zijn allen voor dat het energieverbruik van het gebouw wordt verlaagd? Hoe activeren wij huurders, werknemers en bezoekers?

 

Wij zien dat bedrijven op zoek zijn naar antwoorden waarin alles samenkomt. hello energy helpt bedrijven om de duurzame investeringen een podium te geven. Dit door een aansprekend verhaal van energie- en duurzaamheidsdata in het gebouw. Met visualisaties die iedereen begrijpt en die verleiden tot duurzaam gedrag. Zo zijn het niet alleen duurzame investeringen, maar ook investeringen met impact.

BREEAM & hello energy

 

BREEAM en hello energy zijn het erover eens dat communicatie en activatie van de bezoekers en gebruikers binnen een gebouw het verschil maakt. hello energy werkt al jaren aan vele BREEAM-projecten. Organisaties zoals Prologis, Hercuton, Syntrus Achmea, Bouwinvest en IMPACT zijn zich al bewust van onze positieve impact op een BREEAM-assessment.

Credits

 

Met hello energy scoort je gebouw op BREEAM. hello energy vertelt het duurzame verhaal van het gebouw en biedt inzicht in het energieverbruik (credit MAN009) en toont dynamische reisinformatie (credit TRA007).  

 

 

Mail nu met Daan om een offerte aan te vragen

hello energy gebruikt de informatie die je geeft op dit formulier om in contact met jou te komen.
Bij het aanvinken, geef je ons toestemming om dit te doen. Je gaat hierbij akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

1 of meer velden zijn fout!

hello energy is a registered trademark.