Weten de bezoekers van jouw gebouw hoe duurzaam het is? Wist je dat je hoger kan scoren voor BREEAM en GRESB door te communiceren over energie? Je welkomstpakket ligt binnen handbereik. Met een paar kliks begin je al met het visualizeren van je energie en het activeren van je gebruikers. Vul het orderformulier in om je eigen welkomstpakket te bestellen. Wij regelen de rest. Jij hoeft er alleen nog maar mee te pronken.

hello energy (basic)

integratie van onze software op verschillende apparaten

43” TV-scherm

inclusief ophangsysteem en installatie

dataverbinding

met slimme meters

playlist setup

geconfigureerd zoals jij wil

installatie

door een vakman

CMS

beheer je eigen playlist

€ 3.500

maandelijkse abonnementskosten inbegrepen

  • energie
  • vervoer
  • tips

veelgestelde vragen

Welke datakoppelingen zijn er mogelijk? 

hello energy werkt met een groot aantal standaard datakoppelingen, die je zo kan gebruiken. Er zijn API-koppelingen met hoofdmeters, submeters, gebouw beheersystemen, gateways en LoRa. We koppelen meters voor onder meer elektriciteit, zon, wind, laadpalen, batterijen, gas, warmte, koude, water en sensoren voor binnenklimaat, fijnstof, VOC’s, aanwezigheid. Zit de door jou gewenste datakoppeling er niet bij? Bel of mail ons.

Hoe komt hello energy aan data van energieleveranciers en providers?

hello energy visualiseert data van energie, water, binnenklimaat en aanwezigheid. Alle data wordt door klanten expliciet beschikbaar gesteld om te gebruiken binnen de applicatie. De data komt van hoofdmeters, via een meetbedrijf of de netbeheerder, van submeters via gebouw beheersystemen, gateways, GMS routers of van sensoren (Internet of Things) via verschillende  protocollen.

Hoe gaat hello energy om met data?

hello energy verzamelt data over energie en duurzaamheid. Wij gebruiken deze data om jou een interessant product te leveren. We bewaren deze gegevens zolang je ons verzoekt onze diensten te leveren. Zie hier voor meer informatie.

Hoe en wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

Abonnementen op hello energy zijn maandelijks opzegbaar door het sturen van een brief of email (goodbye@hello-energy.com). Voor diensten waarvoor een vaste looptijd is afgesproken geldt dat deze dienst tegen het einde van de looptijd opzegbaar is, met een maand opzegtermijn.

Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Alle gegevens die aan hello energy worden verstrekt, behandelen we met de grootst mogelijke zorg en in lijn met geldende Europese (EU) en nationale regelgeving. hello energy besteedt veel aandacht aan het opstellen van duidelijke documentatie, waarin rechten en verplichtingen over en weer zijn vastgelegd. In onze contractdocumentatie is de verwerkersovereenkomst opgenomen, waarin staat aangegeven welke gegevensverwerkingen specifiek plaatsvinden. De klant wordt in relatie tot de persoonsgegevens van gebruikers aangemerkt als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de wet. Het is daarom van groot belang om deze documentatie zorgvuldig te bestuderen. Voor hier voor meer info.

Op welke schermen kan ik hello energy laten zien? 

hello energy kan feeds sturen naar alle soorten apparatuur, zoals TV-schermen, tablets, laptops en smartphones. Kijk hier naar onze pakketten.

Welke extra producten en diensten zijn er?

hello energy biedt een compleet pakket aan  producten en diensten, waarmee we onze klanten kunnen ontzorgen. Deze producten en diensten zijn bijvoorbeeld: narrowcasting, sub-bemetering, binnenklimaat sensoren, API-koppelingen en (groene) energie-inkoop.

Welke pakketten zijn er?

hello energy is een online applicatie met een abonnement. We noemen het Software as a Service (SaaS).

We bieden verschillende pakketten, waarbij de hello energy software wordt gecombineerd met andere producten en diensten, zoals TV-schermen en datakoppelingen.  Kijk hier voor het actuele het aanbod aan pakketten.

Hoe kan ik het abonnement opzeggen?

Bij het welkomstpakket zit een abonnement voor een jaar. Na dit jaar is het abonnement per maand opzegbaar. Stuur hiervoor een mail naar hello@hello-energy.com.

Kan ik met hello energy voldoen aan BREEAM eisen?

Ja, met het hello energy + show pakket scoor je punten op BREEAM. Zoals bij BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie BRL 2014. Je krijgt credits voor het publiceren van gebouwinformatie en duurzaamheid (MAN 9) en voor een dynamisch reizigersinformatiesysteem (TRA7).

Voor bestaande bouw krijg je voor BREEAM in-use BRL 2014 punten voor de communicatie over milieu en duurzaamheid naar gebruikers en bezoekers (MAN9) en op het tonen van actuele vervoersinformatie (TRA7).

Welke voordelen levert hello energy mij op?

Met een hello energy zorg je voor branding van je eigen organisatie richting je medewerkers en bezoekers. Je laat hiermee zien dat je bewust en transparant bezigt bent met energie en duurzaamheid. Je creëert bewustwording en kan mensen activeren om ook mee te doen.

Ik heb geen slimme meters, wat nu?

Onderdeel van alle hello energy pakketten is het slim maken van de elektriciteitsmeter. Het slim maken van de gasmeter is op aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van het soort meter. Vraag ons om meer informatie

Kan hello energy gekoppeld worden aan ons gebouwbeheersysteem (GBS)?

Ja, dat is in principe mogelijk. De extra kosten voor het eenmalig aansluiten en implementeren van het GBS-systeem zijn eenmalig €1.500 en maandelijks €10.

Is het mogelijk om meer energiedata zien, dan alleen gas en elektriciteit?

Jazeker. Bijvoorbeeld door een koppeling met het Erbis-systeem van Kuijpers of andere gebouwbeheersystemen kunnen ook andere meters worden ingelezen, zoals de meters van je warmte, koude, water, warmtekoudeopslag (WKO) en zonnepanelen.

Zijn er ook schermen met andere afmetingen dan 40”?

Ja. De volgende schermen zijn beschikbaar. Vermeld zijn de meer- of minderprijzen.

  • scherm 22”: – €700
  • scherm 32”: – €300
  • scherm 40”: standaard
  • scherm 48”: + €500
  • scherm 55”: + € 1.100

Prijzen zijn inclusief vlakke wandbeugel, bezorgkosten en installatie op locatie. De schermen hebben een ingebouwde mediaspeler.

Kan ik hello energy ook gebruiken via het aanwezige narrowcastingsysteem?

Ja dat kan voor de meeste narrowcastingsystemen. We leveren dan geen schermen, maar maken feeds die getoond kunnen worden. Als je doorgeeft welk narrowcastingsysteem je gebruikt, zoeken wij uit of en hoe de feeds gebruikt kunnen worden.

Ik heb al een TV-scherm, kan ik dit gebruiken?

Ja, dat kan, dit is een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op.

Hoe kan het scherm met internet worden aangesloten? Is WiFi mogelijk?

De beste beeldkwaliteit ontstaat door het gebruik van een vaste internetaansluiting. WiFi is ook mogelijk, als het een stabiele verbinding is en geen hotspot, waarvoor elke dag opnieuw ingelogd moet worden. De bandbreedte moet groot genoeg zijn voor het weergeven van bijvoorbeeld video. Als richtlijn geldt 10Mbit/s.

Wat is er nodig om het scherm aan te sluiten?

Om het scherm aan te kunnen sluiten is een wandcontactdoos (stopcontact 230V) en een internetaansluiting nodig. Het aanleggen van de wandcontactdoos en internet moet je zelf verzorgen. Dit zit niet in de prijs en de dienstverlening inbegrepen.

Kan de programmering op de schermen in onze huisstijl?

Ja, dit kan. Dat is maatwerk. Je kunt hiervoor een prijsopgave vragen.

kwam je er niet uit?

email ons

plan een telefoongesprek

ik wil het welkomstpakket


1 of meer velden zijn fout!

hello energy is a registered trademark.