Blog

Customer stories | Cardia & Bouwinvest – Floriadehof

Op een steenworp afstand van een prachtig park en gunstig gelegen nabij winkels: dit woonzorgcentrum is een veilige haven om te verbinden, te ontspannen en de beste zorg te krijgen.🌱 Floriadehof is een modern verzorgingshuis in Zoetermeer waar Cardia 64 mensen met dementie huisvest. Bouwinvest is eigenaar van het pand. De voorzieningen zijn modern met veel aandacht voor persoonlijke zorg voor de bewoners, duurzaamheid en harmonie met de natuurlijke omgeving. In dit gebouw is de nieuwste technologie om optimale prestaties te creëren: van zonnepanelen tot een warmtepomp. stelt zowel de gebouwbeheerders als de bewoners in staat om op de hoogte te blijven van duurzaamheid met simpele ‘explanimations’: visuele video’s met korte stukjes informatie over de maatregelen die in het gebouw zijn genomen, die ook in de lobby en receptie worden getoond. Het is het eerste gebouw in de zorgportefeuille van Bouwinvest dat gebruik maakt van hello energy. Hun Institutioneel Zorgfonds (bpfBOUW) is van mening dat investeren in de zorgsector goede langetermijnperspectieven biedt, zowel financieel als maatschappelijk, door de toenemende vraag naar verzorgingshuizen en zorgoplossingen.

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog

July 3, 2024

Why mandatory ESG data verification matters

Big changes for real estate are coming. Soon, checking environmental impact goes from optional to essential. Rather than being an added checkmark, this offers a chance to improve reputation, streamline operations, and drive sustainable innovation.
Blog

June 19, 2024

Data-powered sustainability engagement: W. P. Carey case update

W.P. Carey (REIT) teamed up with hello energy to green their European buildings. Smart data and engaged tenants are driving progress towards sustainability leadership.
Blog

June 12, 2024

One click to green: hello energy simplifies EU utility data for real estate

Simplify complex EU utility data with hello energy. Streamline compliance & collection across 20+ countries. Unlock clean data for smarter sustainability & happy investors.

You may also like...