Blog

Customer stories | Cardia & Bouwinvest – Floriadehof

Op een steenworp afstand van een prachtig park en gunstig gelegen nabij winkels: dit woonzorgcentrum is een veilige haven om te verbinden, te ontspannen en de beste zorg te krijgen.🌱 Floriadehof is een modern verzorgingshuis in Zoetermeer waar Cardia 64 mensen met dementie huisvest. Bouwinvest is eigenaar van het pand. De voorzieningen zijn modern met veel aandacht voor persoonlijke zorg voor de bewoners, duurzaamheid en harmonie met de natuurlijke omgeving. In dit gebouw is de nieuwste technologie om optimale prestaties te creëren: van zonnepanelen tot een warmtepomp. stelt zowel de gebouwbeheerders als de bewoners in staat om op de hoogte te blijven van duurzaamheid met simpele ‘explanimations’: visuele video’s met korte stukjes informatie over de maatregelen die in het gebouw zijn genomen, die ook in de lobby en receptie worden getoond. Het is het eerste gebouw in de zorgportefeuille van Bouwinvest dat gebruik maakt van hello energy. Hun Institutioneel Zorgfonds (bpfBOUW) is van mening dat investeren in de zorgsector goede langetermijnperspectieven biedt, zowel financieel als maatschappelijk, door de toenemende vraag naar verzorgingshuizen en zorgoplossingen.

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog

June 2, 2023

An ode to the bike (and why it’s time to ditch your car)

We’ll discuss the obvious and less obvious benefits of biking, and we challenge people who feel they can’t live without a car to rethink their reasoning for this.
Blog

May 8, 2023

How to boost biodiversity: an actionable checklist for exterior walls, gardens, and balconies 

You only need one square meter of outside space or one exterior wall to contribute to biodiversity. This actionable guide helps you do it.
Blog

May 2, 2023

Driving sustainable behavioural change with challenges – A sneak peek

In this blog we give a taste of the biggest takeaways from our latest white paper, Challenge yourself: Bringing tenants and building users together to create green properties.

You may also like...