Blog

Customer stories | Cardia & Bouwinvest – Floriadehof

Op een steenworp afstand van een prachtig park en gunstig gelegen nabij winkels: dit woonzorgcentrum is een veilige haven om te verbinden, te ontspannen en de beste zorg te krijgen.🌱 Floriadehof is een modern verzorgingshuis in Zoetermeer waar Cardia 64 mensen met dementie huisvest. Bouwinvest is eigenaar van het pand. De voorzieningen zijn modern met veel aandacht voor persoonlijke zorg voor de bewoners, duurzaamheid en harmonie met de natuurlijke omgeving. In dit gebouw is de nieuwste technologie om optimale prestaties te creëren: van zonnepanelen tot een warmtepomp. stelt zowel de gebouwbeheerders als de bewoners in staat om op de hoogte te blijven van duurzaamheid met simpele ‘explanimations’: visuele video’s met korte stukjes informatie over de maatregelen die in het gebouw zijn genomen, die ook in de lobby en receptie worden getoond. Het is het eerste gebouw in de zorgportefeuille van Bouwinvest dat gebruik maakt van hello energy. Hun Institutioneel Zorgfonds (bpfBOUW) is van mening dat investeren in de zorgsector goede langetermijnperspectieven biedt, zowel financieel als maatschappelijk, door de toenemende vraag naar verzorgingshuizen en zorgoplossingen.

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog

April 12, 2024

A tale of two propositions: hello energy’s evolving solutions

hello energy evolves: Introducing powerful new sustainability tools Data is the key to unlocking sustainable real estate. hello energy takes a leap forward with two innovative solutions: Data Management and Sustainability Engagement. Leverage data insights and empower tenants to build a greener future, together.
Blog

March 12, 2024

Decoding the impact of temperature swings with Advanced Insights

As we continue into 2024, sustainable real estate is poised for big, transformative trends that will continue to shape the industry's landscape. Here's how hello energy helps you meet them.
Blog

February 13, 2024

3 sustainable real estate trends in 2024 – and how to meet them with hello energy 

As we continue into 2024, sustainable real estate is poised for big, transformative trends that will continue to shape the industry's landscape. Here's how hello energy helps you meet them.

You may also like...