Blog

Customer stories | HNK Den Bosch

Het HNK-kantoor in Den Bosch is een prachtig voorbeeld van flexibiliteit en innovatie 🙌 Den Bosch, ook wel het Venetië van Nederland genoemd, is de poort naar het zuiden van ons land. Tussen de moderne en historische industriële hotspots is het de perfecte plek om je als bedrijf te vestigen met veel mogelijkheden om te netwerken en te groeien. HNK, Het Nieuwe Kantoor BV is een concept van NSI waarmee huurders flexibel kunnen op- of afschalen en een kantoorruimte kunnen kiezen die perfect aansluit bij hun wensen. Door hoogwaardige klantgerichte service te bieden, kunnen huurders zich volledig concentreren op hun werk en hun productiviteit maximaliseren. hello energy helpt de duurzaamheidsambities van HNK te vertalen naar visuele touchpoints met dagelijkse duurzaamheidstips voor bezoekers en huurders, direct naast de receptie. Wij helpen ook met; • Het geven van bruikbare inzichten in de lobby en receptieruimtes met leuke & inspirerende content voor bezoekers en huurders • Alle huurders een eigen login geven voor hello energy, zodat ze kunnen zien hoe het gebouw presteert • Realtime gegevens van het gebouw verzamelen en weergeven • HNK helpen om de prestaties van hun portefeuille te benchmarken met vergelijkbare gebouwen Samen met TPEX International heeft HNK een detectiesysteem geïnstalleerd om de bezetting van haar gebouwen te monitoren. HNK zorgt daarmee voor een gezond, veilig en optimaal gebruik van haar ruimtes. hello energy helpt daarbij door de verzamelde data te visualiseren op schermen in de ontvangstruimte. HNK gelooft dat mensen het meest optimaal kunnen werken als ze een inspirerende en professionele werkomgeving hebben met een goede sfeer. Alle 11 HNK-locaties bieden topservice, waaronder comfortabele bureaus, moderne kantoorruimtes, een koffiebar en een warm welkom door de HNK-manager. We zijn trots om met deze koploper in vastgoed samen te werken!

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog

April 12, 2024

A tale of two propositions: hello energy’s evolving solutions

hello energy evolves: Introducing powerful new sustainability tools Data is the key to unlocking sustainable real estate. hello energy takes a leap forward with two innovative solutions: Data Management and Sustainability Engagement. Leverage data insights and empower tenants to build a greener future, together.
Blog

March 12, 2024

Decoding the impact of temperature swings with Advanced Insights

As we continue into 2024, sustainable real estate is poised for big, transformative trends that will continue to shape the industry's landscape. Here's how hello energy helps you meet them.
Blog

February 13, 2024

3 sustainable real estate trends in 2024 – and how to meet them with hello energy 

As we continue into 2024, sustainable real estate is poised for big, transformative trends that will continue to shape the industry's landscape. Here's how hello energy helps you meet them.

You may also like...