Blog

Introductie van de hello energy community, duurzaamheid QR & narrowcasting tip slide

Release notes juni

Wil jij je gebouwgebruikers betrekken bij het thema duurzaamheid? En huurders en bewoners betrekken bij het streven naar netto nul CO2-uitstoot? Deze maand komt hello energy met een spannende nieuwe release die je zal helpen om het gesprek met je huurders en gebruikers aan te gaan.

De nieuwe hello energy community 

Gebouwen zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. We leven erin, werken erin, brengen onze vrije tijd erin door, sporten erin.. nou, je begrijpt het punt. Net zoals gebouwen deel uitmaken van het dagelijks leven, wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Uit onderzoek van Forbes blijkt dat 77% van de mensen graag meer zou willen weten over hoe ze duurzamer kunnen leven.

Dat zien we ook in de vastgoedwereld waar een groeiend aantal huurders zegt de duurzaamheid van een gebouw belangrijk te vinden.

Om een ​​gesprek over duurzaamheid te vergemakkelijken, introduceert hello energy de hello community. Een open community die zich zal ontwikkelen rond het gesprek over duurzaamheid. Mensen worden geïnspireerd door interessante tips, leuke weetjes en artikelen van zowel hello energy als andere leden van de community.

Deze release zal een eerste versie van deze community bevatten. In toekomstige releases zullen we hierop voortbouwen en ook specifieke community’s bouwen en meer manieren creëren om inhoud te delen en te creëren.

De sustainability QR 

Wil je je gebouwbezoekers inspireren met jouw duurzaamheidsambities of de voorzieningen in het gebouw? Als je gebruik maakt van de hello energy narrowcasting, kun je al communiceren met mensen in het gebouw om hen te informeren en inspireren.

Deze release zullen we een nieuwe tool toevoegen aan onze inspiratie toolbox; de QR voor narrowcasting. Met de QR kun je het gesprek naar een hoger niveau tillen. De QR kan elk webadres bevatten en is daarom het ideale hulpmiddel om de meest uiteenlopende zaken te communiceren. Wil je je laatste duurzaamheidsverslag, je netto zero commitment of meer praktische zaken zoals een plattegrond delen? Stel gewoon de QR-code in om deze informatie gemakkelijk toegankelijk te maken.

Nieuwe tips & tip slide voor narrowcasting

We inspireerden bouwgebruikers over de hele wereld al met tips en leuke weetjes rond duurzaamheid. Een van de manieren om deze tips te communiceren is door ze via hello energy voor narrowcasting op schermen in gebouwen te presenteren.

In deze release hebben we onze willekeurige tip dia geüpdatet met een paar nieuwe opties. We zullen niet alleen meer tips laten zien, we zullen ook de mogelijkheid geven aan gebouwgebruikers om hun eigen tips in te dienen. Door de QR-code te scannen, worden ze doorgestuurd naar de hello-community waar ze hun eigen tip of verhaal kunnen indienen. De beste van deze bijdragen kunnen ook op het scherm worden getoond in je eigen gebouw of in gebouwen over de hele wereld!

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog

June 2, 2023

An ode to the bike (and why it’s time to ditch your car)

We’ll discuss the obvious and less obvious benefits of biking, and we challenge people who feel they can’t live without a car to rethink their reasoning for this.
Blog

May 8, 2023

How to boost biodiversity: an actionable checklist for exterior walls, gardens, and balconies 

You only need one square meter of outside space or one exterior wall to contribute to biodiversity. This actionable guide helps you do it.
Blog

May 2, 2023

Driving sustainable behavioural change with challenges – A sneak peek

In this blog we give a taste of the biggest takeaways from our latest white paper, Challenge yourself: Bringing tenants and building users together to create green properties.

You may also like...