Whitepaper

The Art of Alignment (de kunst van afstemmen)

Of je nu een duurzaamheidsmanager, vermogensbeheerder, portefeuillebeheerder of de huurder van een gebouw bent, je kunt gerust zeggen dat je op de hoogte bent van het akkoord van Parijs en de wereldwijde emissievrije doelstellingen voor 2050. Je weet waarschijnlijk ook dat vastgoed verantwoordelijk is voor ten minste 40% van de CO2-voetafdruk van de wereld. Hoe zorg je ervoor dat je deze doelen op tijd kunt behalen? In deze whitepaper wordt ingegaan op hoe je van eigenaars van vastgoed samen met betrokkenen zoals huurders, duurzaamheidsambassadeurs kunt maken.

Download whitepaper

hello energy gebruikt deze informatie om contact met je op te nemen. Je gaat hierbij akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

Over deze whitepaper

Let op! Deze whitepaper is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. De wereldwijde pandemie is een wake-up call voor velen. Het zijn de grenzen tussen onze privé-woonkamers en de werkplek, en de manier waarop we ruimtes gebruiken. Het lijkt misschien niet zo, maar deze verschuiving biedt een geweldige kans voor onroerend goed. In deze whitepaper presenteren we 4 manieren om een ​​revolutie teweeg te brengen in commercieel vastgoed door kantoren opnieuw te ontwerpen die gezonder, slimmer en duurzamer zijn: