Blog

Customer stories | Van Dorp Energie Rotterdam

“Wij willen de wereld beter achterlaten”. Met deze uitspraak drukt Van Dorp energie B.V. hun stempel op duurzaamheid. Technologie combineren met duurzaamheid zit in hun DNA, wat natuurlijk helemaal bij ons past 🤩 We zijn heel trots om met hun samen te werken, omdat: 🟢 Het is het eerste installatiebedrijf dat in Nederland de beste prestatie op de CO2-prestatieladder behaalt. Het bedrijf is nu energieneutraal. 🟢 Ze zijn hun eigen stichting begonnen en gebruiken 5% van hun winst om arme gemeenschappen te ondersteunen, zowel in Afrika als dichter bij huis in Nederland. 🟢 Als mobiliteitspartner van Gemeente Rotterdampioniert het concept Van Dorp City Solutions (CISO) in een duurzame manier van werken in de binnenstad. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van de voorzieningen in de binnenstad en reizen met het openbaar vervoer, de fiets of elektrische voertuigen. De Rotterdamse vestiging van Van Dorp heeft hello energy als in het oog springende portal naar alle energie-inzichten van het gebouw. Het toont zowel de vruchten van hun werk als de ambities om een ​​stap verder te gaan met bruikbare en inspirerende informatie. Samen met datapartner Spectral maken we verbinding met een nog grotere database van portfoliobenchmarks voor hun netto-nuldoelen.

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog

June 2, 2023

An ode to the bike (and why it’s time to ditch your car)

We’ll discuss the obvious and less obvious benefits of biking, and we challenge people who feel they can’t live without a car to rethink their reasoning for this.
Blog

May 8, 2023

How to boost biodiversity: an actionable checklist for exterior walls, gardens, and balconies 

You only need one square meter of outside space or one exterior wall to contribute to biodiversity. This actionable guide helps you do it.
Blog

May 2, 2023

Driving sustainable behavioural change with challenges – A sneak peek

In this blog we give a taste of the biggest takeaways from our latest white paper, Challenge yourself: Bringing tenants and building users together to create green properties.

You may also like...