Blog

Customer stories | Van Dorp Energie Rotterdam

“Wij willen de wereld beter achterlaten”. Met deze uitspraak drukt Van Dorp energie B.V. hun stempel op duurzaamheid. Technologie combineren met duurzaamheid zit in hun DNA, wat natuurlijk helemaal bij ons past 🤩 We zijn heel trots om met hun samen te werken, omdat: 🟢 Het is het eerste installatiebedrijf dat in Nederland de beste prestatie op de CO2-prestatieladder behaalt. Het bedrijf is nu energieneutraal. 🟢 Ze zijn hun eigen stichting begonnen en gebruiken 5% van hun winst om arme gemeenschappen te ondersteunen, zowel in Afrika als dichter bij huis in Nederland. 🟢 Als mobiliteitspartner van Gemeente Rotterdampioniert het concept Van Dorp City Solutions (CISO) in een duurzame manier van werken in de binnenstad. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van de voorzieningen in de binnenstad en reizen met het openbaar vervoer, de fiets of elektrische voertuigen. De Rotterdamse vestiging van Van Dorp heeft hello energy als in het oog springende portal naar alle energie-inzichten van het gebouw. Het toont zowel de vruchten van hun werk als de ambities om een ​​stap verder te gaan met bruikbare en inspirerende informatie. Samen met datapartner Spectral maken we verbinding met een nog grotere database van portfoliobenchmarks voor hun netto-nuldoelen.

Share this article

Sign up for updates

You may also like...

Blog

July 3, 2024

Why mandatory ESG data verification matters

Big changes for real estate are coming. Soon, checking environmental impact goes from optional to essential. Rather than being an added checkmark, this offers a chance to improve reputation, streamline operations, and drive sustainable innovation.
Blog

June 19, 2024

Data-powered sustainability engagement: W. P. Carey case update

W.P. Carey (REIT) teamed up with hello energy to green their European buildings. Smart data and engaged tenants are driving progress towards sustainability leadership.
Blog

June 12, 2024

One click to green: hello energy simplifies EU utility data for real estate

Simplify complex EU utility data with hello energy. Streamline compliance & collection across 20+ countries. Unlock clean data for smarter sustainability & happy investors.

You may also like...